Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.12.2009 10:38 - КОНТРОЛ НА ТЕГЛОТО
Автор: aloeforever Категория: Бизнес   
Прочетен: 772 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 08.12.2009 16:24


Какво според вас представлява идеалната диета? Трябва да е вкусна, лесна за спазване, да повишава енергията и, естествено, трайно да ви освободи от излишните килограми. Нашите програми Clean 9 и Lifestyle 30, както и останалите продукти за контрол на теглото, постигат точно това и дори повече!

Forever Nutri-Lean Форевър нутри-лийн

Новата програма „Форевър нутри-лийн" е разработена, за да ви помогне да балансирате добре забавлението с доброто здраве. С нейна помощ ще се научите как да избягвате диетите с „йо-йо" ефект, нездравословните хранителни навици и други заблуди, свързани с контрола на теглото. Предлагаме ви няколко варианта на пакета в зависимост от предпочитанията ви за ароматите на шейковете „Форевър лайт ултра" и напитките от алое вера*. Освен тези продукти, програмата съдържа и по един брой от „Форевър лийн", „Гарциния плюс" и „Активен пробиотик".
* Изберете между Aloe Vera Gel и Aloe Berry Nectar image ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА Наднорменото тегло се е превърнало в световна епидемия, която променя живота на милиарди по целия свят. От затлъстяване страдат 315 млн. души, а един милиард са с наднормено тегло, 22 млн. деца на възраст под пет години са дебели. Едва ли има човек, който да не знае, че затлъстяването е един от основните рискови фактори за здравето. Според тревожната статистика то е втората водеща причина за предотвратима смърт. Над 300 хиляди годишно са смъртните случаи, чиято причина е затлъстяването. Сред здравословните проблеми, свързани с него са: някои видове рак, психосоциални проблеми, диабет тип ІІ, сърдечносъдови заболявания, високо кръвно налягане, сънна апнея, метаболитен синдром, дихателни проблеми, остеоартрит, ограничена подвижност. Сериозните заболявания и рискът от преждевременна смърт заплашват 80% от хората с 30% или повече телесни мазнини в организма. Страничен ефект е пониженото либидо, което засяга както мъжете, така и жените. Доказано е, че отслабване дори с пет килограма освобождава потиснатите хормони и почти мигновено подобрява интимния живот.
Много са заблудите, свързани с контрола на теглото, но основните са следните две. Мит №1: за да отслабне, човек трябва да пази диета. Нов начин на мислене: за да отслабне, човек трябва да придобие здравословни хранителни навици. Мит №2: спортувай, за да гориш калории. Нов начин на мислене: спортувай, за да си здрав, а калориите ще изгарят по естествен път и по-ефективно.
Във всеки случай отслабването е свързано с промяна на начина на живот, а ние във Форевър знаем колко трудна може да бъде тя. Затова създадохме новата програма „Нутри-лийн", която ще ви подкрепя по всяка стъпка към вашия нов здравословен начин на живот!   СЪДЪРЖАНИЕ Форевър лийн (120 капсули)
Гел от алое вера или нектар от алое и боровинки (3 бутилки от 1 литър)
Форевър лайт ултра (2 кутии)
Форевър гарциния плюс (70 гел капсули)
Форевър активен пробиотик (30 перлички) Най-добрите инструменти за успешен контрол на теглото са на ваше разположение. Тази изчистваща хранителна програма ви предлага систематичен план, подкрепян от изследователи, химици, специалисти в областта на храненето и диетолози. Възползвайте се от възможността да промените начина си на живот така, както винаги сте искали!

За  подробна информация и консултация:
0885074376, 0895776513
E-mail: ninasevery@abv.bg



Тагове:   контрол,


Гласувай:
0



1. vmitkov - Истинската диета е само една!
08.12.2009 10:57
Тя само е формулирана от мене, но не е измислена от мене и е прилагана от онези, които са я измислили. Нарича се "концлагерист".

Да сте виждали дебел концлагерист? Не, нали? А защо? Ами защото с много работа и малко храна няма как човек да бъде дебел.

Та покрай откриването на тази диета аз стигнах и до друг изключително правилен извод:

Концлагерите са били санаториуми за лечение на болни от затлъстяване. Със 100 % гарантиран резултат!

И, като във всеки санаториум, грижите на персонала са били платени - чрез усиления труд на концлагеристите в полза на различни фирми или в полза на държавата, която се е грижела толкова добре, че 100 % от пациентите са отслабвали.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aloeforever
Категория: Други
Прочетен: 17503
Постинги: 6
Коментари: 2
Гласове: 5
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031